Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee kunstruimte
do 17 jun t/m zo 01 dec 2019

Tlkshw – World Press Photo

open:15:00
start:15:00
locatie: kunstruimte
zaal: 1.5 de wot

Ter ere van World Press Photo Exhibition 2019: Den Bosch, The Netherlands organiseert Wereldbeelden samen met Martijn van der Zande (NOS-verslaggever) een nieuwe editie van TLKSHW. Gasten zijn sportfotograaf Klaas Jan Van Der Weij en fotograaf Jan Mulders.

Vrije Toegang – Aanmelden niet nodig.

Klaas Jan van der Weij (Sportret – by Klaas Jan van der Weij) is de beste en meest bekroonde sportfotograaf van Nederland en staat ook internationaal in hoog aanzien. In 1992 won hij de sport-categorie van World Press Photo met het beeld van Greg Lemond die zich, uitgeput en onder de modder na zijn laatste race weer probeert te herpakken. Hij fotografeerde 13 Olympische spelen, 24 Tour de France’s, en talloze wedstrijden uit het hele gamma van de sport. Uiteindelijk gaat het hem om de verhalen achter de foto’s.

Jan Mulders woont en werkt in Den Bosch. Zijn foto’s zijn te zien in diverse Nederlandse media zoals de Volkskrant, het Parool of de Correspondent en hij maakt tevens eigen werk, bijvoorbeeld in Den Bosch over rugbyclub The Dukes, dat hij als boek publiceerde.

TICKETS TENTOONSTELLING:
Wil je vóór de TLKSHW of daarna naar de World Press Photo tentoonstelling? Koop je tickets hier: World Press Photo 2019

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.