Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
wo 26 feb t/m zo 16 dec 2018

Thijs Boontjes Dans-en Showorkest + MEROL

open:20:00
start:20:30
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal
klinkt als: Een kruising tussen Herman Brood en Andre Hazes

Het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Met hun Nederlandstalige rock ’n roll speelde de band al festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open plat. Zanger en bandleider Thijs Boontjes is een graag geziene gast bij radio- en televisieprogramma’s.

Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love en was hij afgelopen zomer huisband van M, de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden op NPO1. Thijs is naast verdienstelijk zanger ook hoogbegaafd organist en zijn orkest weet eveneens van wanten. Op half oor niveau is het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest een geslaagde grap, maar wie met aandacht luistert hoort een serieuze en bekwame muzikant, die zijn doorwrochte liefdesliedjes brengt met een knipoog en een traan. In februari 2019 komt het debuutalbum van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest uit.

Support: MEROL maakt catchy Nederlandstalige popmuziek. De roodharige femme fatale is charmant, ondeugend en een tikkeltje ordinair. Met haar cheecky teksten, jaren ’80 synth en gezonde dosis zelfspot, weet ze ieders hart te veroveren.

Op Valentijnsdag 2018 bracht MEROL haar eerste EP genaamd BOTER uit en de videoclip IK WIL EEN KIND VAN JOU, die binnen no-time viral ging. In de zomer van 2018 bracht ze de single LEKKER MET DE MEIDEN uit, die ondertussen al meer dan 1 miljoen keer gestreamd is op Spotify en door Margriet van der Linden “dé zomerhit van 2018” werd genoemd.

Merel Baldé (Dordrecht, 1991) studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Ze speelde in diverse toneel- en musicalproducties waaronder de vrouwelijke hoofdrol in Soldaat van Oranje - de Musical. In 2018 richtte ze MEROL op en maakte ze de stap naar de popmuziek.

LINKS

instagram 

facebook 

website www.merolmusic.nl

Spotify

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.