Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 22 jan 2022

Therapy?

open:19:30
start:20:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Helaas is het concert voor de tweede keer verplaatst van 1 mei 2021 naar 22 januari 2022. Ticket kopers worden via de mail op de hoogte gebracht.
Gekochte kaarten blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.


Om zijn 30-jarige jubileum te vieren brengt het eigenzinnige Noord-Ierse rocktrio Therapy? op 6 maart 2020 het album ‘Greatest Hits (The Abbey Road Session)’ uit via Marshall Records. Frontman Andy, bassist Michael en drummer Neil namen in de legendarische Abbey Road Studios 12 van hun UK Top 40-Hits op, waaronder een aantal tijdloze Therapy? anthems.

De productie was in handen van oudgediende Chris Sheldon, die al eerder met de band werkte voor ‘Troublegum’ (1994), ‘Semi-Detached’ (1998), ‘High Anxiety’ (2003) en het laatste studio-album ‘Cleave’ uit 2018.

De CD-editie van ‘Greatest Hits (The Abbey Road Session)’ bevat een tweede (bonus)disc, een ‘officiële’ bootleg uit de persoonlijke archieven van de band. Deze bevat een selectie van 15 (één song van elk van de 15 studioalbums van de band) niet eerder uitgebrachte live-opnames uit de periode 1990-2020.

Sinds de release van hun eerste single Meat Abstract in 1990 heeft de Noord-Ierse rockband Therapy? zeven platenlabels, drie drummers en een cellist versleten, zagen ze de opkomst van de mobiele telefoon, een pc op elk bureau, het internet, een Europese munt, wifi, het komen en gaan van grunge, emo en nu-metal en brachten intussen maar liefst vijftien albums uit. In 2020 viert Therapy? hun dertigjarig bestaan met een speciaal compilatiealbum en een jubileumtour. Verwacht vanavond hits als Nowhere, Trigger Inside en Die Laughing, maar ook onbekendere pareltjes die de band zelden live speelt!

Therapy? staat al sinds halverwege jaren ’90 bekend als een band met een sterke vernieuwingsdrang. Continue in beweging, altijd op zoek naar nieuwe wegen, zonder ook maar enigszins aan kwaliteit in te leveren. 18 november zijn ze te zien in Den Bosch!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.