Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 16 okt

The Smiths Presumably

(Voorheen The Smiths Indeed/ Morrissey Indeed)

open:20:00
start:20:30
locatie: poppodium
zaal: grote zaal
Geen webverkoop
klinkt als: The Smiths

Op last van overheids instructie worden alle shows tot en met 1 juni 2020 bij Willem Twee afgelast in verband met het Corona-virus. De show is daarom verplaatst naar 16 oktober 2020. Overigens is de verkoop van de tickets momenteel gestaakt, omdat er nog geen zekerheid is over de hoeveelheid tickets die wij mogen verkopen in de loop van de komende maanden. Wij houden u hierover op de hoogte via onze website en onze social media kanalen.


Geen andere tribute-band vertolkt het oeuvre van The Smiths en Morrissey zo indrukwekkend als The Smiths Presumably uit Antwerpen.

De band speelt de klassiekers van Morrissey en Marr uit de jaren 80 tot nu, zoals Panic, This Charming Man, Girlfriend In A Coma, There Is A Light That Never Goes Out, Suedehead, Everyday Is Like Sunday en First Of The Gang To Die.

Volgens die-hard fans is het een briljant eerbetoon en een avond vol nostalgie die zelfs de grootste muurbloempjes aan het dansen brengt. De stem, uitstraling en podiumact van zanger J. Wendelen komen griezelig nauwkeurig in de buurt van de legendarisch excentrieke Britse zanger op zijn hoogtepunt, de band die hem ruggesteunt, speelt vol overgave en precisie.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.