Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
do 27 feb t/m zo 13 okt 2019

The Lafontaines + Scarlet Rose

open:19:30
start:20:00
genre:HipHop, Rock
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal
klinkt als: Kasabian, The Streets

Al sinds vorig jaar juni worden we enthousiast gemaakt voor ‘Junior’, het nieuwe album van The LaFontaines.

Een jaar later is het album eindelijk uit. Het Schotse drietal maakt een mix van hiphop en rock en hoewel het album iets minder nummers heeft dan eerdere albums, stelt het niet teleur. In Engeland staat deze band al op grote festivals zoals Reading & Leeds.

The Lafontaines bewijzen keer op keer een van de opwindendste bands uit Schotland te zijn. Ze leveren een uniek geluid dat hangt tussen de gitaarpop van Kasabian, de edgy hiphop van The Streets en de elektronische pop-ondertoon van Twenty One Pilots.

Support: Scarlet Rose

In een tijd van overschot aan bands besluiten 4 vrienden er toch een te beginnen. Simpelweg omdat in hun dorp nog geen band bestaat. Met optredens in het dorpscafé en op het dorpsplein verschaffen ze zich de status van 'lokale helden'. Scarlet Rose noemen ze zich en tanken vertrouwen met finale plaatsen in diverse regionale bandwedstrijden waarna ze besluiten de eerste liedjes te laten vastleggen in een studio in de grote stad. De eerste optredens onder eigen naam buiten het dorp doen ze maar meteen in de UK, tijdens het international pop overthrow festival in de befaamde Cavern Club.

In de loop van 2019 worden de eerste liedjes uitgebracht als voorbode voor een EP en staat de band te popelen om verdere bekendheid te ontwikkelen buiten de dorpsgrenzen.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.