Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 26 nov

The Great Communicators – 19:30

open:19:00
start:19:30
genre:Indiepop, Rock
locatie: fabriek
zaal: grote zaal
klinkt als: Arcade Fire, LCD Soundsystem, Beck

Het concert van 16 oktober is verplaatst naar 26 november. Ticket kopers worden via de mail op de hoogte gebracht. De gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.


Nonchalant, zwoel, meeslepend, luchtig en uplifting. Dit is de Amsterdams/Haagse indie band The Great Communicators. In 2014 begon de band met de goed ontvangen debuut-EP ‘Bide your time’ en een knetterende Popronde.

Als in 2016 het debuutalbum ‘Lucky Horse’ verschijnt doen ze in no-time alle bekende poppodia en festivals aan; Noorderslag, Down The Rabbit Hole en in de Ziggodome als supportact van Kensington. 3FM Serious Talent pikt ze op en zo zijn ze ineens te zien bij DWDD.
Tot de ronkende machine plots krakend tot stilstand komt, vocaliste Gaia Slotboom ermee stopt en het de frontman Arend Dijkstra door een writersblock niet lukt om snel met nieuw materiaal te komen.

Het zijn vier lange jaren geweest maar toen begon een doorstart met zangeres Linda van Leeuwen (o.a. Bombay, Blaudzun, Thijs Boontjes), nieuwe songs en een nieuwe, strakke sound. Op het aanstaande album ‘The Endless Haze’ is een onverwoestbare band te horen, een groep die zichzelf heeft ontdaan van al zijn kwelgeesten en zich sterker voelt dan ooit.

Voor liefhebbers van Arcade Fire, LCD Soundsystem en Beck


Willem Twee punt nul:
Vanwege de Corona maatregelen zijn er slechts 30 zitplaatsen in de zaal, verdeeld over 1 en 2 persoonstickets. Er is ook geen horeca.
ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.