Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 06 feb 2021

The Great Communicators – 19:30

Willem Twee punt nul

open:19:00
start:19:30
genre:Indiepop, Rock
locatie: poppodium
zaal: grote zaal + grote kunstruimte
klinkt als: Arcade Fire, LCD Soundsystem, Beck

Wegens onvoorziene omstandigheden moeten we het concert van The Great Communicators verplaatsen naar 6 februari 2021. Ticket kopers houden we via de mail op de hoogte. 


 

Nonchalant, zwoel, meeslepend, luchtig en uplifting. Dit is de Amsterdams/Haagse indie band The Great Communicators. In 2014 begon de band met de goed ontvangen debuut-EP ‘Bide your time’ en een knetterende Popronde.
Als in 2016 het debuutalbum 'Lucky Horse' verschijnt doen ze in no-time alle bekende poppodia en festivals aan; Noorderslag, Down The Rabbit Hole en in de Ziggodome als supportact van Kensington. 3FM Serious Talent pikt ze op en zo zijn ze ineens te zien bij DWDD.
Tot de ronkende machine plots krakend tot stilstand komt, vocaliste Gaia Slotboom ermee stopt en het de frontman Arend Dijkstra door een writersblock niet lukt om snel met nieuw materiaal te komen.

Het zijn vier lange jaren geweest maar toen begon een doorstart met zangeres Linda van Leeuwen (o.a. Bombay, Blaudzun, Thijs Boontjes), nieuwe songs en een nieuwe, strakke sound. Op het aanstaande album ‘The Endless Haze’ is een onverwoestbare band te horen, een groep die zichzelf heeft ontdaan van al zijn kwelgeesten en zich sterker voelt dan ooit.

Voor liefhebbers van Arcade Fire, LCD Soundsystem en Beck


Willem Twee punt nul:
Vanwege de Corona maatregelen zijn er slechts 30 zitplaatsen in de zaal, verdeeld over 1 en 2 persoonstickets. Er is ook geen horeca.
ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.