Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
zo 29 mrt t/m vr 01 dec 2017

The Foreign Resort + Always The Sun

Mix van 80's new wave en post-punk

open:20:00
start:20:30
genre:New wave
locatie: poppodium
zaal:
klinkt als: Expressief, donker, humeurig, catchy en up-beat tegelijk.

The Foreign Resort maakt een aanstekelijke mix van 80’s new wave en post-punk.

The Foreign Resort

www.theforeignresort.com
Afkomstig uit Kopenhagen, heeft The Foreign Resort een internationale sound. Denk aan het mystieke van The Cure gecombineerd met de energie van LCD Soundsystem, met songs die tegenstrijdige gevoelens van weemoed en gelukzaligheid oproepen. Beklijvende en dromerige zang, in combinatie met overstuurde gitaren, krachtige drums, stuwende baslijnen en intense thematische melodielijnen.

Sinds 2010 heeft de band al meer dan 400 live shows gespeeld, waarvan de meeste in de Verenigde Staten en Duitsland. Ze tourden met bands als The Raveonettes, A Place to Bury Strangers en Swervedriver. Hierdoor ontwikkelden ze een brede fanbase, met veel radio airplay, interviews en live optredens in zowel de VS als Europa.

Always The Sun

www.alwaysthesunband.nl
Always The Sun weet een eigen, doordachte sound neer te zetten die bestaat uit een mix van new wave, synthpop en post rock. Live wordt de toeschouwer aan de hand genomen op een spirituele reis door de krochten van ons bestaan. Langs hoge toppen en diepe dalen, licht en duister, aantrekken en afstoten.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.