Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
vr 11 mei 2018

The Bruceband

Darkness On The Edge Of Town 40th Anniversary

open:20:00
start:20:30
genre:Rootsrock
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal
klinkt als: Bruce Springsteen

In 2018 is het precies 40 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn vierde album uitbracht, Darkness on the Edge of Town. Springsteen had er vier jaar over gedaan om met de opvolger van Born To Run te komen… en wat voor een album is dat!

De songteksten en de volwassen thema’s van Springsteen op dit album zijn zeer intens en vol met zelftwijfel. De recensies waren destijds zeer lovend en nog steeds blijft het onder de critici en fans één van zijn meest gewaardeerde albums. 40 Jaar later brengt The Bruceband, Europe’s no.1 Springsteen Tributeband dit legendarische album van The Boss naar Den Bosch.

The Bruceband

www.bruceband.nl
Voor wie de Bruceband nog niet kent, deze band ademt Springsteen. Net als bij de Boss zijn monstershows van dik 3 uur geen uitzondering. The Bruceband viert in 2018 haar 15-jarig bestaan en heeft door de jaren heen vele podia en festivals aangedaan in binnen- en buitenland en zo een reputatie opgebouwd als “the next best thing”. The Bruceband brengt nu live een integrale uitvoering van Darkness on the Edge of Town, aangevuld met het beste van Springsteen.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.