Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee kunstruimte
wo 26 feb t/m zo 10 nov 2019

The body imitates the landscape, november music

November music

locatie: kunstruimte
zaal: kunstruimte

Expositie is maandag t/m vrijdag geopend van 17:00 tot 20:00 uur
En zaterdag en zondag geopend van 11:00 tot 17:00

In de kunstruimte van de Willem Twee kan de bezoeker zich onderdompelen in de weldaad van pure klankvibraties. Componist Claudio F. Baroni en kunstenaar Adi Hollander hebben daar een elektronische klanktuin naar Japans model ingericht met waterbedden en bankjes.

Hele bijzondere bedden en bankjes, want binnenin deze relaxplekken zijn speakers gebouwd die muziek in klankvibraties vertalen. Vibraties die je als rustende bezoeker door je hele lichaam voelt. Je hoort niet alleen de muziek, maar je voelt hem ook. Een sensatie die door jong, oud, goed- en slechthorend publiek kan worden ervaren, aldus de makers.

Met deze interactieve installatie creëert kunstenaar Adi Hollander een werk dat de materialiteit van geluid nog eens onderstreept. Zij liet zich daarbij inspireren door het boek Karada (Lichaam) van Japanner Michitaro Tada. Componist Claudio Baroni is net als Hollander geïnteresseerd in de fysieke aanwezigheid van geluid en pure harmonische structuren.

* Op zaterdag 9 november vindt er van 16.00 tot  17.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur een live-concert plaats in de installatie uitgevoerd door ensemble MAZE.
Ga naar https://novembermusic.net/programma/claudio-baroni-maze voor tickets.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.