Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
do 20 jan 2022

Thank God it’s Donna

open:20:00
start:20:30

Thank God It’s Donna met Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen komt terug naar Den Bosch! Op 9 april 2021 kunt u weer swingen op de nummers van Donna Summer in Willem Twee poppodium.

Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen brengen hun respectvolle eerbetoon aan the Queen of Disco in een spetterende show waarin de vele hits en bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven worden gebracht. Onvergetelijke dance classics als ´Bad Girls´, MacArthur Park´, ´Hot Stuff´, ´Could It Be Magic´, ´I Feel Love´, en Last Dance en een podium dat wordt omgetoverd tot een heuse discotheek laten de 70’s en 80’s disco parties herleven; dichter bij Donna kun je niet komen.

De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, zag de show via live stream en gaf namens de familie persoonlijk haar goedkeuring aan Thank God It’s Donna als respectvol eerbetoon aan haar legendarische zus.

Carolina Dijkhuizen: “Van het zingen in de kerk naar hoofdrollen in musicals en de droom om ooit een popster te worden. Donna Summer was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij en haar carrière loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het geweldig om haar muziek levend te houden op een plek die ook voor haar heel dierbaar was: het podium.”

Let op: deze voorstelling is verplaatst naar Willem Twee Poppodium

Uiteraard volgen wij de regels van het RIVM. Bekijk hier hoe wij omgaan met het coronavirus.

‘Bad Girls’, ‘MacArthur Park’, ‘Hot Stuff’, ‘I Feel Love’ en ‘Last Dance’ het zijn allemaal hits van Donna Summer waar je simpelweg niet omheen kunt! Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen is helemaal idolaat van Donna Summer en brengt al haar legendarische danceclassics in een spetterende liveshow die de 70’s en 80’s discoparties laat herleven.

A tribute to Donna Summer met Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen
The Queen of Disco is back! Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voersporen trad. Op pure wilskracht zong zij zich omhoog van gospelkoor tot dancefloor diva en werd als The Queen of Disco het onbetwiste icoon van haar generatie. Terwijl de wereld danste op 'MacArthur Park', 'Last dance', 'I Feel Love' en al die andere disco hits moest Donna de schaduwzijde van haar succes zorgvuldig verborgen houden. Van de eerste doorbraak in Nederland tot de persoonlijke gevolgen van de aanslagen op 9/11 waarna haar stem uiteindelijk verstomde. Carolina Dijkhuizen (o.a. Aïda, The Lion King, Dreamgirls, Sister Act, The Bodyguard) en The Gare du Nord Orchestra brengen Donna’s roerige leven en onweerstaanbare dance hits tot leven in een spectaculaire tribute show die je een avond lang doet vergeten dat de échte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt: in de hemel.

Carolina Dijkhuizen sleepte na haar studie zang aan het Conservatorium in Groningen haar eerste grote hoofdrol in de wacht in de musical Aida. Daarna speelde ze onder meer in The Lion KingDreamgirls en The Bodyguard.  Op TV is Carolina te zien geweest in 'De Beste Zangers', 'Wie is de Mol?' en 'Expeditie Robinson'. Naast haar musical rollen is Carolina een soulful zangeres met Donna Summer als inspirerend voorbeeld.

Gare du Nord debuteerde met de hit 'Pablo's Blues' en het album '(in search of) Excellounge'. De band sloot als enige Nederlandse jazzband een platencontract met het New Yorkse Blue Note label en brak met het album 'Sex 'n' Jazz' door naar het brede publiek. 'Sex 'n' Jazz' stond 98 weken in de Album Top 100 en is met een drievoudige platina award het meest verkochte jazzalbum in Nederland tot op heden. De band speelt al tien jaar voor volle zalen.

Samen zorgen de twee voor een swingend concert in de Pleinzaal van Theater aan de Parade. Carolina zingt niet alleen zoals the Queen of Disco; ze vertoont ook een treffende gelijkenis met haar idool. De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, heeft persoonlijk deze tribute beoordeeld en goedgekeurd als waardig eerbetoon aan haar overleden zus. Dichter bij Donna kun je niet komen! Kom dansen en beleef de magie van alle onvergetelijke disco hits opnieuw!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.