Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
wo 18 apr 2018

Tabea Tatan

Lunchcon cert

open:12:00
start:12:30
genre:Klassiek
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal

Tabea Tatan is een sopraan, of eigenlijk om meer specifiek te zijn een coloratuur-soubrette. Denk aan Adèle in Die Fledermaus. Zegt dat u niet veel? Weet dan dat Tabea met haar stem ieder publiek weet te betoveren. Het feit dat ze daarnaast een uitstekende actrice is, maakt dat ze iedereen mee weet te nemen in haar verhaal. Ze laat zien en horen dat klassieke muziek jong, fris en toegankelijk is voor iedereen.

Het repertoire van Tabea is enorm divers: van de Duitse operette tot de Italiaanse opera, van Franse liederen tot Duitse oratoria. Ieder optreden wordt op maat gemaakt, en is een bijzondere, muzikale ervaring. Tabea laat je lachen, en weet te ontroeren. En bovenal laat ze u met haar virtuoze vocaliteit versteld staan.

Een selectie van de allerbeste Masterstudenten van het Fontys AMPA Conservatorium in Tilburg presenteren zich met uiteenlopende programma’s en disciplines voor het publiek en een publieksjury. Deze beslist aan het einde van het seizoen welke solist of welk enseble de Ampa Willem Twee Talentprijs in de wacht sleept. Boeiende, verrassende concerten, van 30 tot 40 minuten lang, verzorgd door het talent van de toekomst. Vooraf, maar ook tijdens het concert kunt u genieten van een kop koffie of thee en luxe broodjes.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.