Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
za 16 mei 2020

Swingen bij Willem

open:20:30
start:20:30
locatie: toonzaal
zaal: toonzaal

Ook dit seizoen presenteren een aantal bekende DJ’s jullie op muziek in diverse stijlen.

Ongedwongen dansen met soul, disco, hip hop, jazz, rock, blues, salsa, reggae, jive, pop, funk etc. verzorgd door inspirerende DJ’s.

Zo’n zes keer per seizoen wordt er flink gedanst in de Willem Twee concertzaal. Met muziek in een prachtige danszaal en een ontspannen sfeer.

Met dit keer Frank Capone

Al 30 jaar actief als DJ. Met een eigenzinnige vibe van diepe warme DiscoTechSoul recht uit het hart. Draaide eind jaren 80, begin jaren 90 op verschillende party’s en clubs in binnen en buitenland. Onder andere in befaamde Belgische clubs als Boccacio en Cafe D’Anvers en de Warehouse feesten bij Rotterdam. Deze feesten kwamen nog aan bod in de driedelige documentaire van de VPRO, “30 jaar Dutch Dance”. Maar draaide ook in lokale clubs als de Boulevard, Spotvogel, Kings-Cross, Effenaar en Willem II. Met nationale en internationale producers zoals Aardvarck, Derrick May, Secrect Cinema en Joost van Bellen. Vrij recentelijk ook in het Werkwarenhuis, Dansant da Muze en in de Verkadefabriek. De laatste jaren ook actief geweest bij de Vierdaagse feesten en resident DJ bij Hotel Credible in Nijmegen.

Aanvang 20.30 uur | entree € 5,50 –

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.