Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 12 dec

Subterranean Street Society – 19:30

Willem Twee punt nul

open:19:00
start:19:30
genre:Rock n Roll, Blues, Folk
locatie: poppodium
zaal: grote zaal
klinkt als: Black Rebel Motorcycle Club, Radiohead, Bob Dylan en Paolo Nutini

Bij Subterranean Street Society hoor je de onvoorspelbare ruige en uitdagende klanken van de straat.
De band heeft bekendheid verworven door de Noorse drama serie Ragnarok waarbij de derde aflevering wordt afgesloten met hun song 'Only Your Sins Know'.

Zanger en songwriter Louis Puggaard- Müller verhuisde in 2015 van Kopenhagen naar Amsterdam en verdiende de kost als straatmuzikant. Zijn krachtige peformance werd vastgelegd en zo kwamen er vele filmpjes op Youtube terecht van mensen die hem zagen spelen. Dit leidde zelfs tot een TV optreden bij Pauw en onlangs speelde hij in de VPRO-documentaire "Outsiders" waar zijn leven als straatmuzikant in beeld werd gebracht.
Subterranean Street Society speelde in 2018 meer dan 20 shows bij de Popronde waarna ze het optreden vervolgde met twee shows tijdens Eurosonic wat weer leidde tot een tour in Denemarken en Rusland met als eindstation de Horizon-tour in Nederland. Vervolgens zijn ze begonnen aan een Europese “Anonymous Tour” dit bracht ze naar Nederland, Denemarken, België, Duitsland, Engeland en Schotland.

Het eerste Album “Twelve Steps” gaat over alcoholisme. Zanger en songwriter Louis Puggaard- Müller maakte het als tiener en twintiger van dichtbij mee; Zijn vader gleed steeds verder af in een alcoholverslaving met als uiteindelijke gevolg Korsakov en een permanente opname in een kliniek.
Ter verwerking besloot Louis om zelf het Alcohol Anonymous boek te bestuderen en ontwikkelde een artistieke vertaling van de stappen: voor elke stap een song.. Hij verhuisde voor de liefde naar Nederland maar kreeg er een band; Subterranean Street Society voor terug.

Facebook 
Instagram
Website


Vanwege de Corona maatregelen zijn er slechts 30 zitplaatsen in de zaal, verdeeld over 1 en 2 persoonstickets.
ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.