Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
wo 12 sep 2018

Studio presentatie

Willem Twee studio's officieel geopend!

open:15:30
start:16:00
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal
Op 7 september worden de Willem Twee studio’s voor elektronische en elektro-akoestische muziek in ’s-Hertogenbosch officieel geopend. In dit kader hebben we een programma van gastlessen samengesteld dat van 10 tot en met 14 september zal plaatsvinden.
Op woensdag 12 sept. van 16:00 tot ca 17:30 presenteren de deelnemers aan de laatste twee studiocursusreeksen hun korte eindcomposities/studies, aangevuld met werk van Willem Twee studiodocenten Armeno Alberts en Hans Kulk.
 
Het programma omvat een aantal besloten workshops/gastlessen in onze studio’s, speciaal bedoeld voor studenten van diverse opleidingen in relatie tot elektronische muziek en sounddesign (in brede zin). Aansluitend wordt door de diverse gastdocenten en cursisten in Willem Twee concertzaal een 4-kanaals luisterprogramma gepresenteerd dat ook voor het publiek te beluisteren is.
De besloten workshops in de studio’s bieden plaats aan maximaal 10 studenten. Er zijn dagelijks twee sessies van 10:30 tot 15:00 inclusief lunchpauze. Inloop en ontvangst vanaf 10:00 aan de Prins Bernhardstraat 4. De foyer van de concertzaal is geopend vanaf 15:00 voor het publieke programma dat zal plaatsvinden van ca. 16:00 tot 17:00.

De presentaties in de concertzaal na de workshops zijn gratis te bezoeken! Wel graag even een kaartje reserveren.


Klik hier om meer over de opening van de studio’s te lezen.

Klik hier voor info over de Grand Finale op zaterdag 15 september

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.