Verhuurhuur bij ons een ruimte
livestream
zo 20 jun t/m za 13 feb 2021

Stranger Than Paranoia: Bonsai Panda

Stranger Than Paranoia: Zaterdag avond

open:18:00
start:20:15
locatie: toonzaal & studios
zaal: toonzaal

Er stonden komend weekend zes concerten in Willem Twee toonzaal gepland als onderdeel van het roemruchte jazzevent Stranger Than Paranoia. Ze gaan allemaal door! Ze zijn zaterdag en zondag via YouTube te volgen. De livestream-concerten zijn gratis maar een donatie wordt zeer op prijs gesteld! Klik op de oranje ticket knop om te doneren!


 

(i.s.m. Jazzwerkplaats Den Bosch, Willem Twee toonzaal, Stranger than Paranoia en stg. Van Kemenade)

20:30 uur
Bonsai Panda

Jonge gitaarheld Jelle Roozenburg en trombone-rebel Louk Boudesteijn gaan een artistiek verbond aan als Bonsai Panda. Nu zij hun ideeën zorgvuldig hebben vormgegeven en laten groeien is het tijd om dit met de rest van de wereld te delen.
Roozenburg & Boudesteijn schreven beide een stapel composities die geworteld zijn in jazz, altijd besprenkeld met de blues en zwaar geinspireerd door de grote componisten van de 20ste eeuw zoals Stravinsky, Shostakovitsj en Messiaen. Hun wederzijdse passie voor zowel compositie als improvisatie maakt dit een schijnbaar magische samenwerking.

Dit muzikale avontuur gaan zij aan met genre-overstijgende grootmeester David Kweksilber op rieten, de Franse hoorn-guru Romain Bly en de non-conformistische geluiden van drummer Jimmi Jo Hueting. Deze groep zielsverwanten zijn niet alleen meesters op hun instrument maar multi-instrumentalisten. Hierdoor krijgt Bonsai Panda een wijd klankspectrum met een zeer speels karakter. De Panda’s noemen hun ‘in het moment’ aanpak van spelen zelf : “Short Term Memory Music”. Ontdek Bonsai Panda en lanceer jezelf samen met ons naar het grote onbekende.

Jelle Roozenburg (gitaar) – Louk Boudesteijn (trombone) – David Kweksilber (rieten) – Romain Bly (hoorn) – Jimmi Jo Hueting (drums)

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.