Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
zo 09 dec 2018

Stef Kamil Carlens

open:19:30
start:20:30
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal
klinkt als: Zita Swoon, dEUS, Moondog jr.

Let op dit concert vindt plaats bij Willem Twee concertzaal!
Prins Bernhardstraat 4-6
Tickets zijn vanaf 7 september verkrijgbaar.

Met “Stuck In The Status Quo” maakte Stef Kamil Carlens zijn rentree in het popcircuit. Meer nog, zijn debuut als soloartiest is meteen een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoonoeuvre.

Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Ondertussen is hij beeldend kunstenaar, componist, producer en speelde hij met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige dans- en theatervoorstellingen die in binnen- en buitenland met superlatieven werden overladen.
Carlens heeft de gave om je mee te nemen in zijn rijke verbeeldingswereld dankzij een subtiele instrumentatie (die hij bovendien vrijwel allemaal zelf inspeelde). Met zijn laatste album (met de singles “The Journey Will Be Long”, “Empty World” en “I’m Going Away”) keerde Stef Kamil terug naar the art of songwriting. “Stuck In The Status Quo” is een echte verhalenplaat, en daarmee begaf Stef Kamil zich na tien jaar weer op vertrouwd terrein.

Tijdens zijn tournee zal Carlens solo spelen en zowel songs uit zijn laatste album als uit het rijke repertoire van Moondog Jr. en Zita Swoon vertolken. Ideaal om te wachten tot zijn volgende album begin 2019 uitkomt!

Tickets verkrijgbaar vanaf 7 september

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.