kassa
Poppodium
do 21 sep 2017

SPOIWO + We Stood Like Kings

Postrock

open:19:30
start:20:00
genre:Postrock
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal
klinkt als: MONO, God is an Astronaut, Explosions in the Sky, Philip Glass en Kwoon

Vanavond op het Willem Twee postrockmenu: de intense Poolse postrockers van SPOIWO en een ontmoeting tussen de legendarische Amerikaanse cultfilm Koyaanisqatsi en We Stood Like Kings.

Gratis toegang met We Are Public-pas.

SPOIWO

www.facebook.com/Spoiwo
Het album 'Salute Solitude' van de band werd door de site Postrocker verkozen tot beste album van 2015. Maar misschien nog wel aansprekender is dat de grootste postrock community site de Poolse band verkoos tot beste nieuwkomer in het genre. Vanavond kun je zelf vaststellen of deze titels allemaal terecht zijn.

We Stood Like Kings

USA 1982. Koyaanisqatsi. Of de ambitieuze ontmoeting tussen een legendarische Amerikaanse cultfilm en de intense, krachtige, ontroerende, dromerige muziek van de Belgische post-rockgroep We Stood Like Kings, die inspiratie haalt bij Pink Floyd, Chopin of Explosions In The Sky. Na BERLIN 1927, USSR 1926 en 150 concerten in 15 landen zijn de vier jonge muzikanten op de Europese scène een referentie in het vak geworden. Hun nieuwste soundtrack USA 1982 komen ze nu live aan het Willem Twee publiek voorstellen. Een niet te missen filmconcert.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.