Verhuurhuur bij ons een ruimte
jads
za 18 sep t/m za 03 nov 2018

Shaping Data, Den Bosch Data Week

open:09:00
start:09:00
locatie: jads

Kunstenaars kijken anders naar big data. Wat voor de meeste mensen een digitale brei is, is voor de kunstenaar een interessante verzameling gegevens. Uit oneindige hoeveelheden informatie destilleert hij structuren en creëert hij een kunstwerk.

Het proces van onderzoeken, experimenteren en visualiseren is niet gebonden aan waarheidsgetrouwe bevindingen: er is ruimte voor esthetiek, artisticiteit, fantasie en verbeelding. Shaping Data brengt zeven jonge kunstenaars samen die ieder op hun eigen manier datagegevens vormen, kneden en modeleren en zo tot iets nieuws komen: een ‘different level’ op datagebied. Shaping Data prikkelt de bezoeker zich mee te laten voeren en te reflecteren in deze nieuwe kijk op data en kunst.

Deelnemende kunstenaars: Carl Alexander, Wikke Andeweg, Quintus Glerum, Tijmen Meijer, Iris van der Meule, Barry van der Rijt en Maurtiz Seerden.

In opdracht van gemeente ‘s-Hertogenbosch en in samenwerking met AKV|St. Joost en Willem Twee muziek en beeldende kunst.

De tentoonstelling is te zien bij JADS in de Den Bosch Data Week en is vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden en gedurende de additionele programmering.

JADS
Sint Janssingel 92
5211 DA ‘s-Hertogenbosch

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.