Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
ma 18 jan t/m zo 24 nov 2019

Shantel & Bucovina Club Orkestar

open:15:30
start:15:30
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

​​Disko Partizani! De Duitser met Roemeense roots Shantel is hoogstpersoonlijk dé pionier en stuwende kracht achter de balkan-rage.

Hij heeft de brug weten te slaan tussen de balkan beats en de mainstream. De hossende mix van woeste polka’s, traditionele Slavische muziek, Jiddische klezmer, Ottomaanse Čoček en de nodige electronische invloeden weten keer op keer het publiek tot aan het krankzinnige toe aan het dansen te krijgen. Samen met zijn opzwepende en flamboyante band Bucovina Club Orkestar zal dat deze avond ongetwijfeld weer gaan gebeuren!

Shantel, “The King of Balkan Pop” en de bedenker van de legendarische Balkan club feesten ‘Bucovina Club’, liet publiek over de hele wereld dansen op zijn DJ-kunsten en tilde met zijn eigen tracks en remixen van nummers van o.a. Mahala Rai Banda en Taraf de Haïdouks de “dansvloervriendelijke zigeunermuziek” naar een veel hoger niveau.

Shantel bevindt zich bijna zonder tussenpozen op festivals, in concertzalen, clubs en tv-studio’s, waar hij altijd de boel op zijn kop zet. Ondertussen sleepte hij een paar awards en hitnoteringen (wie ken Disko Partizani niet?) in de wacht en zijn er al drie album van hem verschenen.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.