kassa
Concertzaal
vr 07 dec

Sanne Huijbregts meets Under the Surface

Double bill concert

open:19:30
start:20:30
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal

Under the Surface is een nieuwe Nederlandse band gevormd door drummer Joost Lijbaart, gitarist Bram Stadhouders (bekend van zijn werk met het Nederlands kamerkoor, Jim Black en Sidsel Endersen) en de jonge vocaliste Sanne Rambags (winnaar conservatorium talent award 2017).

Footage is een gloednieuw project van Sanne Huijbregts (bekend van EvenSanne) waarin zij haar liefde voor video, beeldende kunst en muziek combineert.

Huijbregts – een stevige voorstander van de hedendaagse “doe het zelf” cultuur – is een kunstenares wiens visie en mogelijkheden zich uitstrekken over verschillende media. Ze is niet alleen genre tartende vocalist en componist, maar ook een getalenteerde fotografe en filmmaakster. Footage is haar manier om de verschillende aspecten van haar creativiteit samen te brengen, een voorstelling waarin beelden en muziek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Footage is een droomlandschap gevuld met loops, lyriek en intieme composities, met als achtergrond een niet verhalende film. Het is een voortdurende documentatie van een reis, een artistiek proces van jagen en verzamelen van inspirerende geluiden en bezienswaardigheden, om het vervolgens allemaal te destilleren tot iets dat de som der delen overstijgt.

Recentelijk heeft Sanne af en toe samen gewerkt met drummer en slagwerker Joost Lijbaart, bekend van zijn wereldwijde optredens met Yuri Honig gedurende de afgelopen 20 jaar en zijn eigen project Under the Surface. Lijbaarts gevoelige touché op zowel drums als ook op gestemd slagwerk en zijn affiniteit voor soundscapes voegen een nieuwe dimensie toe aan de muziek van Footage door interactie en dialoog toe te voegen zonder ooit af te doen aan de intimiteit van de composities.

Sanne Huijbregts: zang, live loops, piano, percussion, clockenspiel, visuals

Under the Surface:

Joost Lijbaart: drums en percussie

Bram Stadhouders: gitaar Sanne Rambags: zang

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.