Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
di 07 jul t/m vr 26 jun 2020

RRRAGS + diner

open:17:30
start:17:30
locatie: poppodium
zaal: grote zaal + grote kunstruimte

In samenwerking met muziek op donderdag presenteren wij de tweede editie van Willem Twee Punt Nul met deze avond RRRAGS! Bij de eerste show van de avond zijn de tickets inclusief een heerlijk live-diner en toegang tot de exposities van Willem Twee kunstruimte!
Keuzemogelijkheid: vis/vlees of vegetarisch

RRRags: een rocktrio dat bestaat uit muzikanten uit België en Nederland. De drie R’en in de bandnaam staan voor zinger/drummer Rob Martin (Bliksem), gitarist Ron van Herpen (Astrosoniq, Molasses, TDB) en bassist Rob Zim ( The Lords Of Altamont). RRRags is het eerste product van deze nieuwe rockgroep. De zes songs van deze ep zijn ontstaan uit een jamsessie, maar klinken opvallend fris en sterk in de oren. De ervarenheid van de muzikanten speelt hier een grote rol.

Een aantal songs van deze ep is rechttoe rechtaan hardrock en een aantal is psychedelische en exploratiever. Bones, Rag Machine en vooral Silence Is Deafening zijn heerlijke rocksongs, die geworteld zijn in de jarenzeventigrock en stoner uit de nineties. Rob Martin neemt naast het drumwerk ook de vocalen voor zijn rekening. Dat gaat hem erg goed af, want Martin heeft een indrukwekkende, karakteristieke rockstem. Bij vlagen geeft hij geeft de songs ook een vleugje soul en funk mee.

Naast de puntige, maar smaakvolle rocksongs biedt deze ep ook twee tracks die meer verkennend van aard zijn. Faraway Faces is niet bepaald dynamisch, maar moet het hebben van zijn rustieke sfeermomenten. Bijvoorbeeld van Ron van Herpens psychedelische gitaarsolo halverwege het nummer. Met Galaxy’s Hygiene slaat RRRags een richting in die we nog niet hebben gehoord van de groep. In deze afsluiter gooit de band het op een spacerocktoer in de lijn van een groep als Farflung. Wederom pakt Ron van Herpen zijn moment middels een minutenlange gitaarsolo.

In mei heeft RRRags hun tweede album -High Protein- uitgebracht. Het album is van begin tot eind meesterlijk geproduceerd door Marcel van de Vondervoort (Astrosoniq, Roadburn).

Zorg ervoor dat je dit geweldige powertrio in volle vlucht ergens onderweg ontdekt! Als je ze eenmaal hebt gezien, ben je overtuigd van het charisma en de blijvende kracht van deze band!

Website RRRAGS


Vanaf 4 juni wordt om de twee weken op een donderdag een concert georganiseerd in de toonzaal in een eventreeks die we Willem Twee punt nul noemen. Vanaf 12 juni vindt om de twee weken op vrijdag een concert plaats in het poppodium. De concerten worden steeds tweemaal op een avond uitgevoerd: om 18:30 en om 21:30.

Tijdschema 1e concert:
17.30 – 18.00: mogelijkheid tot bezoeken exposities kunstruimte
18.00 – 19.30: diner 🍴
19.30: concert 🎶
 
Tijdschema 2e concert:
21:00 – 21:30: mogelijkheid tot bezoeken exposities kunstruimte
21:30: concert 🎶

Om ons aan de maatregelen van het RIVM te houden zijn er 11 2-persoonstickets en 6 losse tickets verkrijgbaar. De 2-persoonstickets zijn niet alleen voor huishoudens, je kunt ook met een vriend(in) aan een tafel zitten.

Het leeuwendeel van de entreegelden komt overigens ten goede aan de artiesten. Het aantal is dus zeer beperkt, wees er snel bij!

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.