Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
za 17 apr t/m do 19 apr 2018

Remco Sietsema

Muziek op Donderdag

open:20:30
start:21:00
locatie: concertzaal
zaal: foyer

Elke donderdag les je in de foyer van onze concertzaal gratis je muzikale dorst en geven we je een kijkje in onze wereldkeuken. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avondje smaakvol cultuurhappen.

Remco Sietsema

www.remcosietsema.nl
Remco Sietsema vertegenwoordigt een nieuwe generatie trekharmonicaspelers. De trekzak is de vergeten groente van de muziekinstrumenten; niet het meest voor de hand liggend, niet altijd populair, maar het zorgt voor een compleet andere en bijzondere sensatie die we eigenlijk allemaal vaker zouden willen ervaren. Samen met zijn band, bestaande uit Max Sombroek, Ian Rijksen, Janos Koolen en Xander Vrienten, speelt Remco zelfgeschreven composities en nieuw repertoire. Hij combineert vele stijlen, van wereldmuziek tot funk en van jazz tot reggae.

Denk: dansbare zwoele zomeravonden, maar ook intieme openhaardliedjes. Hiermee rekent hij voor altijd af met de vooroordelen rondom het instrument en verrast hij nieuw en bestaand publiek. Eerder speelde Remco Sietsema in de formaties The Tunes en Merals Harem én speelde hij met zijn trekharmonica in o.a. de muziektheaterproductie War Horse en De Marathon. In 2017 verscheen zijn debuutalbum Sultana.

Foto: Bas de Brouwer

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.