Verhuurhuur bij ons een ruimte
diverse locaties
za 26 jan 2019

RAUWKOST

Festival

open: 15:30
start: 16:00
genre: Festival
locatie: spoorzone
zaal: diverse locaties

JONG DEN BOSCH LAAT ZICH VAN Z’N RAUWE KANT ZIEN

Hét muziekfestival door en voor jongeren in het laatste rauwe stukje van Den Bosch: de Kop van ’t Zand. Samen met onze buren en tientallen jongeren uit de stad organiseren we een bonte uitmarkt, die je kennis laat maken met alle uithoeken van de spoorzone en geven we een overzicht van het actuele activiteitenaanbod in de stad.

Jonge ondernemers, artiesten en makers laten het rauwe randje van de stad zien en horen. In vier oude fabrieken maak je kennis met muziek en kunst van alle soorten en maten: verrassende bandjes, toffe expo’s en feestjes tot in de late uurtjes.

TICKETS

Early Bird tickets zijn € 7,50 – (Wees er dus snel bij)

Door en voor jongeren

Rauwkost wordt door en voor jongeren georganiseerd. Kom je uit Den Bosch en wil je iets betekenen voor het festival? Neem dan gauw contact op via meedoen@rauwkost.online

Onder de 18 kun je een gratis ticket bestellen let op: Mensen onder de 18 die geen ticket vooraf besteld hebben dienen ze op 26 januari zelf een ticket aan de deur te kopen a € 10,-.

Programma

Er spelen bands in 7 locaties in de spoorzone: Willem Twee poppodium, Verkadefabriek, van Aken, Brouwerij De Vaart, De Mengfabriek (Koudijs café, het Lokaal en Da Silva), Jong Actief en Het World Skate Center.  De volgende acts zijn al bevestigd voor de grote zaal van Willem Twee poppodium:

- Knars
- Ploegendienst
- Leafs
- Black Acid
- This is Lovski
- 45ACIDBABIES
- Nona

Net als vorig jaar is er ook weer Rauwkost Underground (Te vinden in de oefenruimtes van Willem Twee Poppodium) : 17.20 - 18.00 Paperday, 18.30 - 19.10 Lemniscate, 19.40 - 20.20 Searching for Relief, 20.50 - 21.30 Raylin.

Benieuwd naar het volledige programma? Houd de website in de gaten: www.rauwkost.online

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.