Verhuurhuur bij ons een ruimte
Spiegelzaal
ma 21 jan t/m zo 25 feb 2018

Rauwe Kost

Expositie van Bosch Art Support

locatie: kunstruimte
zaal: Spiegelzaal

“De expositie Rauwe kost – die in het kader van het festival RAUWKOST wordt gehouden in de spiegelzaal – is ongepolijst, experimenteel en gedurfd. Vers van het mes. Soms met een randje, maar altijd vol passie. Krachtvoer voor de nieuwsgierige geest.”

RAUWE KOST

Dit is een groepsexpositie van Bosch Art Support, het kunstenaarscollectief van jonge Bossche kunstenaars van jongerenplatform Studi073. Als onderdeel van jongerenfestival RAUWKOST.
26 januari t/m 25 februari 2018
Spiegelzaal

Om een wervelende innovatieve stad te krijgen met nieuwe en frisse creatieve energie, is het van belang dat jongeren in een stad de ruimte krijgen om te experimenteren. In de Kop van ’t Zand geven we daarvoor ruim baan tijdens het jongerenfestival RAUWKOST. In deze expositie maak je kennis met de jonge kunstenaars die samenwerken onder de naam Bosch Art Support. Deze overzichtstentoonstelling toont de diversiteit van het collectief; hun manieren van werken, voorliefde voor materialen en technieken, inspiratiebronnen en ervaring van de kunstenaars. Wat ze gemeen hebben is de drive om te experimenteren en zichzelf verder te ontwikkelen als kunstenaar; door tijdens Meet Ups gezamenlijk werk te bespreken, te sparren met coaches, ervaring op te doen met exposeren en feedback te krijgen van het publiek. De kunstenaars hebben het RAUWKOST festival aangegrepen als kans om de uitdaging met zichzelf en hun werk aan te gaan: wie zijn zij, wat vinden ze spannend om te onderzoeken, wat willen zij met hun publiek delen?

Studi073 is het jongerenplatform van Muzerije en draait volledig op de ervaring, het enthousiasme en de energie van jongeren. De deelnemers vormen met elkaar De Studi073 Crew. De crewleden bepalen samen wat voor cultureel evenement of project er opgezet en uitgevoerd wordt. Muzerije daagt hen uit om hun eigen ideeën uit te werken, te experimenteren en te oefenen.

Bosch Art Support is ontstaan vanuit de crew. Dit collectief van jonge kunstenaars maakte een groepsexpositie speciaal voor én geïnspireerd op RAUWKOST, het splinternieuwe jongerenfestival van Willem Twee op 27 januari. In de Spiegelzaal tonen jonge kunstenaars rauwe kost: experimenten en ruwe schetsen van hun hersenspinsels. De expositie loopt van 26 januari t/m 25 februari 2018.

Opening op zaterdag 27 januari om 1300 uur, tijdens RAUWKOST festival. Bestel gauw je gratis TICKETS

https://www.muzerije.nl/talentontwikkeling/studi073/
https://www.facebook.com/BoschArtSupport/

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.