Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
zo 02 mei

Randy Hansen

'In the Loving memory of Jimi Hendrix’ Tour

open:20:00
start:20:30
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Vanwege het inreisverbod vanuit Amerika en de eerste annuleringen op de aankomende Randy Hansen europa tour gaat deze show helaas niet door. De nieuwe datum is 2 mei 2021. Tickets blijven geldig. 


De Amerikaanse zanger/gitarist Randy Hansen wordt gezien als de beste Jimi Hendrix-tribute act ter wereld. Al doet ‘imitator’ hem geen recht: hij is de levende Hendrix-experience . In Amerika is hij uitgegroeid tot een waar cultfiguur en ook in Europa speelt hij menig festival en zaal plat.

Deze rockster uit Seattle staat al ruim 30 jaar op het podium en speelde samen met groten als Stevie Ray Vaughan, Steve Miller, Paul Rodgers, Herbie Hancock, en originele Jimi Hendrix Experience bandleden Noel Redding en Mitch Mitchell. In 1969 gaf  Hendrix zijn legendarische optreden gaf op het Woodstock-festival echter op 18 September 1970 stierf Jimi Hendrix al op 27 Jarige leeftijd. Om de geest van Jimi Hendrix te laten voortleven zal Randy Hansen zijn publiek versteld doen staan met zijn performance ter ere van de Meester zelf. 50 jaar na datum nog altijd een veel besproken en gehoorde artiest. Met de persoonlijkheid en muzikale vaardigheden van  Randy Hansen is het een ware wederopstanding van Jimi!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.