Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 09 okt

Popronde Poppodium Pré Party

Met MARTH & AUFGLAUFT

open:20:30
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Popronde gaat toch op tour dit najaar!

Van 12 september tot en met 28 november trekken we langs de Nederlandse poppodia, onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’. Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt! De Popronde Poppodium
Pre-Party begint op zaterdag 12 september in Doornroosje, in thuisstad Nijmegen waar het festival traditioneel aftrapt. De tour eindigt op 28 november met een eindfeest in de Melkweg in Amsterdam.

De Bossche selectie bestaat uit MARTH & AUFGLAUFT. Dat gaat echt een feest worden!

MARTH
Electronica/Pop

LYRICAL ELECTRO-BEATS. 2 muzikanten, 6 instrumenten, 1 TV. Live en programmed loopers, SPD’s & samples. MARTH gaat altijd op zoek naar nieuwe benaderingen van muziek, zowel in genre mix als in onverwachte hooks. “Dit past zo niet bij elkaar, maar werkt zo goed”, dat ‘wtf’-moment, daar gaan we voor.

AUFGLAUFT
Instrumentaal/Funk

AUFGLAUFT neemt je mee op een instrumentale rondreis door een wereld van verschillende muziekstijlen, oftewel Party Jazz! Ze staan bekend om hun energieke en interactieve live performance, wat zich altijd uitmondt in een feest. Houd je van jazz, rock, balkan, en funk in combinatie met een goeie live uitvoering, dan heb je in AUFGLAUFT jouw band gevonden.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.