Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
vr 05 okt 2018

Popronde Den Bosch

Locatie: Concertzaal

open:20:00
start:20:30
locatie: concertzaal
zaal: Studio 2 + Studio 1 + Concertzaal

Talentvolle Nederlandse bands presenteren zich tijdens dit festival dat jaarlijks zo’n 40 steden aandoet. Het doel van de Popronde is om een overzicht te geven van wat er op muziekgebied in Nederland gebeurt en om (nog) onbekende bands de mogelijkheid te geven buiten de eigen regio op te treden. De Popronde werkt met een selectieprocedure: jaarlijks melden zich meer dan 1100 acts aan om mee te toeren met het festival. Uit al deze aanmeldingen wordt een selectie van 120 acts gemaakt, beoordeeld en gekozen door een selectiecommissie bestaande uit professionals uit de Nederlandse muziekscene, die hun sporen in de afgelopen jaren duidelijk verdiend hebben. Uiteraard bezoekt de Popronde niet alleen Willem Twee concertzaal, maar ook Willem Twee poppodium. De acts worden later online bekend gemaakt.

Programma
20.30 uur: Orphax

Orphax is een muzikaal project met de focus op minimale ambient en drones. In de muziek is er een ontwikkeling naar microtonale geluiden, waarbij tijd en ruimtelijkheid belangrijke factoren zijn. In deze vorm van werken kan het uiteindelijke resultaat een statische vorm van geluid zijn, waarbij ontwikkeling in de muziek ondergeschikt wordt aan de luisteraar die elk besef van tijd verliest.

21.30 uur: Donna Blue

Elkaars muse, grote liefde en muzikale partners. Het creatieve duo achter Donna Blue speelt en zingt zwoele indie pop, onder invloed van een flinke dosis sixties yé yé, Lynch films en oude Hollywood romantiek. Om je slow dance moves bij uit de kast te trekken ♥︎

22.30 uur: Kita Menari

Kita Menari betekent ‘Wij Dansen’ en is te omschrijven als energieke Indie-Pop met een jaren ’80 randje. DWDD, TopSong & Nieuwe Naam op radio2, veel airplay, UK Spotify viral, OORtalent en een showcase tijdens ES’18. Vanaf 17 Aug worden er tracks gereleased die begin 2019 op het debuutalbum zullen verschijnen.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.