kassa
Poppodium
vr 06 okt 2017

Popronde Afterparty

L'ENFANT + Feiertag + Fata Boom

open:23:55
start:00:00
einde:03:30
genre:Festival
locatie: poppodium + kunstruimte
zaal: Kleine Zaal + Grote Zaal + Hangop
klinkt als: Dansen en feesten tot diep in de nacht

Als vanouds is de beroemde en beruchte Popronde Afterparty weer bij Willem Twee poppodium in de nacht van 6 op 7 oktober.

Maar eerder kun je ook al bij Willem Twee poppodium en Willem Twee concertzaal terecht voor een heerlijk avondprogramma.

L'ENFANT

Electronica/Indie | 00:30 | Grote Zaal
www.thisislenfant.com
L’ENFANT, het muzikale geesteskind van broers Oscar en Thomas Peters, is druk doende een nationale en internationale buzz te creëren. Hun aanstekelijke indie electronica vindt momenteel de weg naar de Nederlandse podia, waar L’ENFANT met band de support doet voor Kraak & Smaak. De 7-track EP fear of… is nu uit via Boogie Angst/V2.

Feiertag

Electronica/Dance | 01:30 | Hangop
www.soundcloud.com/iamfeiertag
De warme elektronische sound van drummer/producer Feiertag is een mix van live organische drums, UK bass, diepe synths en unieke samples. Hij stond o.a. op Pitch, ADE, de UITMarkt en in Paradiso. Regelmatig ontvangt hij support van o.a. 3FM, 3voor12 en KCRW (USA). Dit jaar staan er meerdere releases gepland en 2018 komt zijn debuutalbum uit.

Fata Boom

Hiphop/Electro | 02:30 | Grote Zaal
www.fataboom.com
Fata Boom is een samenwerking tussen een Nederlandse indie producer en een jonge zangeres. Door hun gedeelde liefde voor hiphop belanden ze samen in de studio. Daar ontstaat Fata Boom. Harde trippy elektro hiphop met een onweerstaanbare live show. Single ‘D.D.D. (Drop Down Deep)’ doet denken aan M.I.A., Die Antwoord en Missy Elliot.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.