Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 04 okt

Popronde

Locatie: poppodium

open:22:00
start:22:00
locatie: poppodium
zaal: hangop + grote zaal + kleine zaal
Gratis

TIM KOEHOORN

Nederlandstalig/Indie

Tim Koehoorn komt vaker buiten. De singer-songwriter en knutsel-klungelaar mag dan wel de introversie zelve zijn, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn mijmeringen over late nachten, popmuziek en Hyves te delen met de mensheid. Het resultaat: liedjes die soms gemeen en soms gemeend zijn.

Twitter: timkoehoorn

Facebook: https://facebook.com/timmaaktliedjes

Locatie: Hangop

TWO AND A HALF GIRL

Hard rock/Metal 

‘De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met een catchy interpretatie van hardcore/metalcore geeft Two and a Half Girl een direct herkenbare sound. Voor fans van A Day To Remember & John Coffey is deze jonge band echt de moeite waard om live te gaan zien. De liveshow zorgt voor de nodige meezing refreinen, mosh pits en walls of death.”

Website: https://www.facebook.com/twoandahalfgirlband/

Twitter: https://twitter.com/THG_BAND

Facebook: https://www.facebook.com/twoandahalfgirlband/

Locatie: kleine zaal

ANOTHER NOW

Metal/Core 

Deze kersverse metalcore formatie uit Eindhoven staat voor een frisse combinatie van stijlen. Een meedogenloze tornado van beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle space melodieën. Dit is muziek voor avontuurlijk heavy metal fans. Sinds de korte tijd dat ze actief zijn hebben ze plekken veroverend op o.a. Jera on Air en SubmitFest.

Twitter: AnotherNowBand

Facebook: https://www.facebook.com/AnotherNowBand/

Locatie: kleine zaal

Popronde afterparty

THE RESURRECTION

Electro/Alternative 

The Resurrection maakt body music voor wanneer het te heet is om te bewegen. De band laat zich inspireren door vroege techno, rave en industrial en combineert synths en elektronische drums met live instrumenten. Hun tracks bewegen van ongemeen hard en fysiek naar duister en opgebrand — de soundtrack voor de meest verzwelgende zomer die je je kunt indenken.

Website: https://resurrection.band

Facebook: https://www.facebook.com/the.resurrection.music/

Locatie: grote zaal

DRUIPREK

House/Techno 

In een kroeg, een zolder, een kelder of op een schip. Overal RAVEN. “Zoek dit op op Spotify en luister het; geen verdere uitleg nodig. Dit wordt legendarisch.” -Joris van der Poel, programmeur club magazijn Den Haag | “Ze kunnen supergoed raven en trailers editen.” -Bella Hay, DJ en Zangeres bij Tears & Marble | “Woef” -De hond van DJ Paul Elstak”

Website: https://www.druiprek.com

Facebook: https://www.facebook.com/druiprek

Locatie: grote zaal

DISK SPACE

Techno/Trance 

“Techno and trance created a love baby together: they called it ‘Disk Space’.” Due to shared ambitions and a love for music the Amsterdam-based electronic music act Disk Space formed. The duo consisting of Adriaan Oudemans and Nina de Koning have previously released on labels such as Ötomo, Everyone on Acid & Prcptn.

Facebook: https://www.facebook.com/Diskspacemusic/

Locatie: grote zaal

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.