kassa
Concertzaal
vr 06 okt 2017

Popronde

Kauw + Fusus

open:20:00
start:20:30
genre:Festival
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal
klinkt als: Het grootste reizende muziekfestival van Nederland

Talentvolle Nederlandse bands presenteren zich tijdens dit festival dat jaarlijks zo’n 40 steden aandoet.

In onze concertzaal begeven we ons op het snijvlak tussen elektronische en analoge muziek: in de zaal gaan klassieke muzikanten op zoek naar hun elektronische schaduw, en in het café maken we juist kennis met pompende house muziek op enkel akoestische instrumenten! Uiteraard bezoekt de Popronde ook ons poppodium, waar ook de Popronde Afterparty traditiegetrouw tot in de kleine uurtjes doorgaat.

Popronde

www.popronde.nl
Het doel van de Popronde is om een overzicht te geven van wat er op muziekgebied in Nederland gebeurt en om (nog) onbekende bands de mogelijkheid te geven buiten de eigen regio op te treden. De Popronde werkt met een selectieprocedure: jaarlijks melden zich meer dan 1100 acts aan om mee te toeren met het festival. Uit al deze aanmeldingen wordt een selectie van 120 acts gemaakt, beoordeeld en gekozen door een selectiecommissie bestaande uit professionals uit de Nederlandse muziekscene, die hun sporen in de afgelopen jaren duidelijk verdiend hebben.

20:30 Kauw (café)

www.kauwmusic.com
Deze boys uit Amsterdam maken stampende 'life music house': stampende dance muziek op analoge instrumenten! Met invloeden van het gehele muzikale spectrum en eeuwig groovende beats, is Kauw klaar voor het nachtleven. Met toetsen, bas en drums verbinden deze drie muzikanten sterke harmonieën met spacende melodieën. Juist nu de dansvloer gedomineerd wordt door DJ's zoekt Kauw naar nieuwe sounds en manieren om de analoge elektronische muziek in de clubs te krijgen! Daar werken wij natuurlijk graag aan mee :-)

21:30 Fusus (zaal)

www.fususmusic.com
Het veelal instrumentale en minimalistische werk van dit trio laat je dromen, denken en voelen dat je leeft! Zo legt Fusus de warmte van de marimba als een deken over je heen, laat je grooven met aanstekelijke ritmes van percussie en drumcomputers, tilt je op met sferische synths en verwondert je met de klank van unieke materialen zoals een zaagblad.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.