Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
zo 03 feb 2019

Popquiz alternative

De quiz voor de alternatieve muziek liefhebber!

open:12:30
start:13:00
genre:Quiz
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal
klinkt als: De beste alternatieve muziekquiz van Nederland
Zondag 3 februari 2019

POPQUIZ ALTERNATIVE

Weet jij veel van de alternatieve muziek? Dan ben jij de ideale kandidaat voor de Popquiz
Alternative! Ga jij elk jaar naar Lowlands of Best Kept Secret om nieuwe bands te ontdekken? Vind jij het onbegrijpelijk dat Bloc Party en the War On Drugs nooit in de top 40 hebben gestaan? Draag jij bandlogo’s op je borst, omdat je daadwerkelijk nummers van ze kent en niet omdat het T-shirtje toevallig in de aanbieding was bij de H&M? Dan zou dit heel goed jouw quiz kunnen zijn. We gaan door de muziekgeschiedenis heen, blijven niet links van het midden en tonen meteen aan dat er aan de alternatieve kant van popmuziek ook een hoop meezingers zijn gemaakt.
De quiz is van alle decennia en gaat dwars door alle genres. Natuurlijk vragen we de betere popmuziek, maar we gaan ook van Nu-metal naar grunge, van hardrock naar sleaze, van punk naar shoegaze en hebben daarnaast ook oog voor de betere hiphop, reggae en wereldmuziek.
Een quiz die alternatief en poppy is in de breedste zin van het woord en wat minder verantwoord klinkt.

Teamtickets zijn € 20,-  early birds zijn € 16,-  (geldig tot 7 januari 2019)

Deelname met een team van max 4 personen. Er zijn leuke prijzen te winnen, speel je liever niet mee, maar heb je wel zin om anderen het hoofd te zien breken, dan ben je (kostenloos) welkom als toeschouwer.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.