Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
zo 04 okt

Popquiz alternative (nieuwe datum)

open:12:30
start:13:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal
Geen webverkoop

Op last van overheids instructie worden alle shows tot en met 1 juni 2020 bij Willem Twee afgelast in verband met het Corona-virus. De show is daarom verplaatst naar 4 oktober 2020. Overigens is de verkoop van de tickets momenteel gestaakt, omdat er nog geen zekerheid is over de hoeveelheid tickets die wij mogen verkopen in de loop van de komende maanden. Wij houden u hierover op de hoogte via onze website en onze social media kanalen.


Ga jij elk jaar naar festivals om nieuwe bands te ontdekken? Vind jij het onbegrijpelijk dat Bloc Party en the War On Drugs nooit in de top 40 hebben gestaan? Draag jij bandlogo’s op je borst, omdat je daadwerkelijk nummers van ze kent en niet omdat het T-shirtje toevallig in de aanbieding was bij de H&M? Dan zou dit heel goed jouw quiz kunnen zijn. We gaan door de muziekgeschiedenis heen en tonen meteen aan dat er aan de alternatieve kant van popmuziek ook een hoop meezingers zijn gemaakt. De quiz is van alle decennia en gaat dwars door alle genres. Natuurlijk vragen we de betere alternatieve muziek, maar we gaan ook van Nu-metal naar grunge, van hardrock naar Sleaze, van punk naar Shoegaze en hebben daarnaast ook oog voor de betere hiphop, reggae en wereldmuziek.

Een quiz die alternatief en poppy is in de breedste zin van het woord en wat minder verantwoord klinkt.
Teamtickets zijn € 20.
Deelname met een team van max 4 personen.
Er zijn leuke prijzen te winnen!

Speel je liever niet mee, maar heb je wel zin om anderen het hoofd te zien breken, dan ben je (kosteloos) welkom als toeschouwer.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.