Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
wo 28 okt t/m zo 04 okt 2020

Popquiz alternative (nieuwe datum)

open:12:30
start:13:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

De quiz gaat (gratis) online door. Hiervoor kun je je opgeven in het vastgezette bericht in de discussie van het Facebook event. We raden aan om bij 1 van je teamleden thuis te gaan zitten en lekker mee te doen.
Heb je al een kaartje gekocht, stuur het kaartje, plus je naam en IBAN naar: tickets@willem-twee.nl o.v.v. Refund Popquiz Alternative.
Het geld dat je terugkrijgt kun je mooi gebruiken om bier en hapjes in te kopen. We zien jullie graag online op zondag om 12.30, start quiz om 13.00u


Ga jij elk jaar naar festivals om nieuwe bands te ontdekken? Vind jij het onbegrijpelijk dat Bloc Party en the War On Drugs nooit in de top 40 hebben gestaan? Draag jij bandlogo’s op je borst, omdat je daadwerkelijk nummers van ze kent en niet omdat het T-shirtje toevallig in de aanbieding was bij de H&M? Dan zou dit heel goed jouw quiz kunnen zijn. We gaan door de muziekgeschiedenis heen en tonen meteen aan dat er aan de alternatieve kant van popmuziek ook een hoop meezingers zijn gemaakt. De quiz is van alle decennia en gaat dwars door alle genres. Natuurlijk vragen we de betere alternatieve muziek, maar we gaan ook van Nu-metal naar grunge, van hardrock naar Sleaze, van punk naar Shoegaze en hebben daarnaast ook oog voor de betere hiphop, reggae en wereldmuziek.

Een quiz die alternatief en poppy is in de breedste zin van het woord en wat minder verantwoord klinkt.
Teamtickets zijn € 20.
Deelname met een team van max 4 personen.
Er zijn leuke prijzen te winnen!

Speel je liever niet mee, maar heb je wel zin om anderen het hoofd te zien breken, dan ben je (kosteloos) welkom als toeschouwer.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.