Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
zo 25 feb 2018

Popquiz alternative

open:12:30
start:13:00
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal

Niet elke popquiz vraagt je de hits van het lijf. Afgelopen jaar maakten we kennis met een nieuw fenomeen, de Popquiz Alternative, wars van Dance, Pop en R’n’B nummers. Hier wordt de scherpe rand van platenland bevraagd en viert het snobgehalte hoogtij.

De quiz is van alle decennia en gaat dwars door alle genres, van Nu-metal naar grunge, van hardrock naar sleaze, van punk naar shoegaze, maar ook oog heeft voor de betere hiphop, reggae en wereldmuziek.
Een quiz die alternatief is in de breedste zin van het woord, verder kijkt dan Indie en wat minder verantwoord klinkt.

Teamtickets zijn € 15,- Voor-Spek-en-Bonen meedoen is GRATIS.
De quiz - samengesteld door onze huisquizmaster Mourad Majaiti - was vorig jaar een onverwacht succes. Ruim 25 teams waagden een poging en pretendeerden kennis te hebben binnen de zogeheten alternatieve hoek. Daarom doen we hem dit jaar nóg een keer. Maar dan natuurlijk met andere vragen en nieuwe onderwerpen. Uiteraard weer op dezelfde plek en wie weet; met jouw team als deelnemer.
Aanmelden kun je door een teamticket te kopen. Deelname met een team van max 4 personen kost € 15,-
Er zijn leuke prijzen te winnen. Speel je liever niet mee, maar heb je wel zin om anderen het hoofd te zien breken, dan ben je (kosteloos) welkom als toeschouwer.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.