Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
di 23 apr t/m wo 14 nov 2018

Poëziepodium Den Bosch

HangOpWoensdag

open:19:30
start:20:00
locatie: kunstruimte
zaal: Hangop

’S-HERTOGENBOSCH – Met een laatste editie ‘vertrouwde stijl’ telt het maandelijkse Bossche Poëziepodium af naar het eind. In december neemt Doeko L. op geheel eigen wijze afscheid van zijn steedsdichterschap, maar voor het zover is, staan op woensdag 14 november in de Hangop in de Willem Twee aan de Boschdijkstraat 100 natuurlijk weer vier dichters en muzikaal talent op het podium. De optredens beginnen om 19.30 uur en de entree is gratis.

De laatste reguliere editie van het Bossche Poëziepodium bruist van de mannelijke energie. De veelgevraagde Zaandijker Rick van der Made, de veelbekroonde Hagenaar Gerrit Vennema, de veelbelovende Nijmegenaar Friso Woudstra en de veelbesproken Bosschenaar Doeko L. zorgen voor een veelomvattend programma. Alle vier dichters stemmen tot nadenken en schuwen tegelijkertijd de (glim)lach niet.

Gelukkig is er stevige vrouwelijke compensatie in de muzikale omlijsting. Deze is namelijk in handen van singer-songwriter Noortje Dupont, terzijde gestaan door Dominique Aberkrom. Ondanks haar jeugdige leeftijd (19) is Noortje een al door velen erkend muzikaal en tekstueel talent. Met haar groep Clittenband luisterde zij afgelopen zomer menig festival op en staat ze op 23 november in de finale van de Bossche Band Battle.

Ten slotte is er ruimte voor een bescheiden open podium. Belangstellenden mogen maximaal twee korte (eigen) gedichten voordragen.

Podium beschikbaar

Vanaf januari 2019 is het podium in de Willem Twee iedere tweede woensdag van de maand beschikbaar voor een poëzieavond. Belangstellenden voor de maandelijkse organisatie hiervan kunnen een mail sturen naar valerievandekoppel@gmail.com.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.