Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
zo 20 jun t/m zo 23 sep 2018

Pieter Wispelwey

Bach cellosuites integraal

open:10:45
start:11:00
locatie: concertzaal
zaal: concertzaal

Pieter Wispelwey opent het klassieke seizoen met de complete cellosuites van Bach. 300 jaar oud en nog altijd vormen ze de kroonjuwelen van het cellorepertoire. Stuk voor stuk meesterwerken, oplopend in moeilijkheidsgraad en emotionele rijkdom. Pieter Wispelwey verdiept zich al zijn leven lang in de cellosuites en komt daarbij telkens tot nieuwe inzichten. Het leidde tot drie prachtige en zeer verschillende opnamen. Wispelwey is al jarenlang een vooraanstaand cellist die wereldwijd optreedt en veelvuldig soleert met orkesten. Hij maakte naam met opnamen op zowel de historische als de moderne cello. Dit concert heeft twee pauzes.


Lunchen bij Maison van den Boer

Het concert bevat twee pauzes. De eerste pauze zal om 12:15 uur zijn. Tijdens deze pauze kunt u gebruik maken van een lunch in het Stedelijk Museum, vlak achter de concertzaal. Maison van den Boer is een cateraar op het hoogste niveau en serveert, geheel in lijn met het Duitse muziekprogramma, Flammkuchen met verschillende toppings. Daarbij serveren zij een glas bijpassende, Duitse wijn. Daarnaast wordt er mineraalwater (plat en bruisend) en brood met boter op tafel geplaatst. Ter afsluiting van de lunch is er koffie en thee. Voor € 19,50 kunt u gebruikmaken van deze heerlijke lunch en is uw dag helemaal compleet. Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod, kunt u dit laten weten door het beantwoorden van deze mail (jaaphoudijk@willem-twee.nl). Wilt u het ook vermelden als u een allergie heeft of een dieet volgt?

 


Celloliefhebbers wijzen we graag op de concerten die Maya Fridman en Nuala McKenna in onze concertzaal verzorgen in het kader van de Dutch Classical Talent Award. 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.