Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
wo 02 dec t/m do 02 jul 2020

Philipp Rüttgers en Oene van Geel concert 2

open:18:30
start:21:30
locatie: toonzaal
zaal: toonzaal

Avontuur en uitdaging, daar staat het duo van Oene en Philipp voor. Ze vinden elkaar in eigen repertoire en improvisatie op het scherpst van de snede.

Hun inspiratie gaat daarin van Punk naar John Denver naar Hedendaagse muziek. Beiden zijn op de podia bekend van diverse eigen formaties en prijzen (Oene is VPRO Boy Edgar prijswinnaar van 2013 en Philipp kreeg de North Sea Jazz Compositieopdracht in 2018). Ook delen ze veel buitenmuzikale inspiratie: ze zijn begaan met de natuur en medemens, houden van techniek en wetenschap en ze zijn dol op samenwerken met andere kunstvormen zoals dans en beeldende kunst. Met andere woorden: ze zien zichzelf als avontuurlijke nerds en dragen die titel als een geuzennaam! In September 2018 namen ze ‘Changing Landscapes’ op bij Native DSD Records. De muziek van Changing Landscapes – de titel is niet voor niets zo gekozen – is gelaagd, dobbert langs prachtige, bedachtzame melodieën en evengoed langs gestructureerde improvisaties. De oosterse invloeden die de klassiek geschoolde violist in de voorbije jaren onderging, zijn subtiel verwerkt, de voorkeuren van de pianist voor elektronica en componisten die zich met hedendaagse gecomponeerde muziek bezig houden zijn ingenieus door de muziek verweven.

Oene van Geel – altviool
Philipp Rüttgers – piano


Dit concert wordt deze avond twee keer uitgevoerd. Jazzpashouders kunnen gratis éénpersoons tickets bestellen. Vooraf wel online reserveren a.u.b. Het aantal beschikbare tickets is helaas beperkt. Voor elk concert in de toonzaal bieden we ruimte voor 6 tweepersoonstickets en 18 eenpersoonstickets. Het leeuwendeel van de entreegelden komt overigens ten goede aan de artiesten.

Klik hier voor uw tickets voor het concert van 19:00 uur.

Klik hier voor uw tickets voor het concert van 21:30 uur.

 


Dit concert wordt deze avond twee keer uitgevoerd. Jazzpashouders kunnen gratis éénpersoons tickets bestellen. Vooraf wel online reserveren a.u.b. het aantal beschikbare tickets is helaas beperkt. Voor elk concert in de toonzaal bieden we ruimte voor 6 tweepersoonstickets en 18 eenpersoonstickets. Het leeuwendeel van de entreegelden komt overigens ten goede aan de artiesten.

Klik hier voor uw tickets voor het concert van 19:00 uur.

Klik hier voor uw tickets voor het concert van 21:30 uur.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.