kassa
Poppodium
vr 23 jun 2017

Pater Moeskroen + De Coronas + GU DJ-team

Poppodium

open:20:30
start:21:00
einde:02:30
genre:Feest
locatie: Poppodium
zaal: Grote Zaal
klinkt als: Studentenfeest met Gremio Unio!

Hét jubileumfeest van Gremio Unio bij Willem Twee poppodium!

Pater Moeskroen

www.patermoeskroen.nl
Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet ‘Roodkapje’?!

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie.

De Coronas

www.coronas.nl

Vanuit het Rijksmuseum is een aantal verdachte lieden ontsnapt uit het wereldberoemde schilderij De Nachtwacht. Volgens Interpol gaat het hier om de muzikanten van de interactieve muziektheatergroep De Coronas. Wees op uw hoede, ze zijn beslist niet schietgevaarlijk maar hebben wel een ernstig hallucinerende werking op het publiek!

De zeven multi-talenten spelen namelijk alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk helemaal voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas: Het publiek bepaalt de muziek waarmee verdere verdenkingen ontzenuwd worden.

GU-DJ Team

De avond zal aan elkaar gedraaid worden door het GU-DJ Team.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.