Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 20 nov

Our Hollow, Our Home + For I Am King + THECITYISOURS + Chuggaboom

open:18:30
start:19:00
genre:Metalcore
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Kaarten gaan donderdag 10-12 in de verkoop.

Het vijfkoppige monster genaamd Our Hollow, Our Home beukt zijn weg naar de top van de Metalcorescene. Ze komen naar Willem Twee poppodium met de metal-zwaargewichten van For I Am King, THECITYISOURS en Chuggaboom. Verwacht een show vol heavy breakdowns en catchy hooks.

Kruis Parkway Drive met Thy Art Is Murder en je krijgt een chemische reactie genaamd Our Hollow, Our Home. De geniale Ed Sheeran cover van het nummer ‘Shape Of You’ bewijst dat deze jonge ratten muzikale duizendpoten zijn. Met veel nieuw werk op komst en de laatste wapenfeiten ‘Eulogy MMXX-Burn It’ en ‘In Moment // In Memory’ die onlangs uitkwamen op zak komen ze Den Bosch platspelen! De band genoot mooie recensies van toonaangevende magazines als Rock Sound, Metal Injection en Metal Hammer.

For I Am King

De Nederlandse metalband For I Am King komt deze tour mee. Lekker beukende melodieuze metal met internationale allure. Een beetje vergelijkbaar met Arch Enemy en daar is helemaal niks mis mee. For I Am King is gewoon supervet. Niet missen dus!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.