Verhuurhuur bij ons een ruimte
zo 15 mrt 2020

Orkest van de 18e eeuw | Robert Schumann

Locatie: Grote Kerk, Kerkstraat Den Bosch

open:19:30
start:20:30
locatie: grote kerk

Let op: aanbieding voor vroege beslissers.


Willem Twee kreeg onlangs twee bijzondere projecten in de schoot geworpen: omdat een gepland bezoek van het Orkest van de 18e eeuw aan Oviedo vanwege problemen met de concertzaal geen doorgang kan vinden, wijkt het fameuze orkest uit naar Den Bosch. Dinsdag 31 maart kunt u in de Grote Kerk genieten van de Matthäus Passie van J.S. Bach, met Cappella Amsterdam en een keur van solisten. Twee weken eerder brengt het orkest, eveneens in de Grote Kerk, een programma met muziek van Schumann onder leiding van Gustavo Gimeno; een buitengewoon interessante en sterke combinatie.

Bijzonder is de medewerking van een van dé specialisten op fortepiano: Alexander Melnikov in Schumanns beroemde pianoconcert. Topmusici, allen pioniers op authentieke instrumenten.

Robert Schumann
Overture Manfred
Piano Concerto in A minor, Opus 54
Symphony 3, Opus 97

Gustavo Gimeno conductor
Alexander Melnikov piano
Alexander Janiczek concertmaster


Het is in de wereld van de klassieke muziek niet erg gebruikelijk, maar in de popwereld een bekend fenomeen: de early birds. Vroege beslissers krijgen een aanzienlijk voordeel bij de aanschaf van hun tickets. Als u vóór 1 januari 2020 een combiticket online bestelt voor beide concerten van het Orkest van de 18e eeuw, betaalt u i.p.v. € 80,- slechts € 60,-. Let op: we stellen maar een beperkt aantal early birds tickets beschikbaar. Klik hier om te bestellen.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.