Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 15 mrt 2019

On The House: Songs for the Soul (Hangop)

Songs for the soul

open:20:30
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: hangop

Jouw vrijdagavond bij Willem Twee poppodium is On the House. Never pay, always play!

Baer Traa + Gastmuzikant gitarist Jorn ten Hoopen

Baer Traa is de nieuwe soul- & americana man uit Rotterdam, met roots in Venlo. Strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues met een rauwe, oprechte performance. Single Stone Cold Woman was 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en snel daarna speelde hij in de allerlaatste Roodshow op Radio 2, bij Radio 5, en de afgelopen Uitmarkt Amsterdam. Met in zijn band leden van Janne Schra, Jo Goes Hunting en Ntjam Rosie. Zijn debuut verschijnt 15 februari 2019

Niels Hereijgers

Vanuit t hart zo t hart weer in! Alles op gevoel! Dat de Brabantse Niels Hereijgers, gewapend met een al even uniek stemgeluid en pareltjes van gevoelige popsongs, weet hij je te raken.
Met zijn vorige bands (o.a. Volt Violin en Down Under) heeft Niels als zanger/songwriter al diverse (inter) nationale kernpodia/festivals verovert waaronder; Concert at Sea, De Melkweg, Breda Barst, 013, Wantijpop, Vestrock.
In 2017 heeft Niels meegedaan met The Voice of Holland 8, ondanks de vele positieve reacties vanuit de kijkers, draaide er geen stoel voor zijn uitvoering van John Newmans Love me again.
In 2018 lanceert Niels zijn eerste Nederlandstalige nummer Houd me vas.

www.nielshereijgers.com

Claudy Wolfs
Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg.
Ze heeft altijd een passie voor muziek gehad en schrijft persoonlijke luisterliedjes. Ze schrijft Nederlandstalige teksten die recht uit haar hart komen. Als aanstormend talent stond Claudy maar liefst tweemaal op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch en won zij de regionale finale van Popsport.

https://www.claudymusic.nl/

Bas Zijlmans
Bas Zijlmans neemt zijn snarentuig weer in de hand. Zijn muziek is gevarieerd; van cleane romances naar ruige stapjes de weide wereld in. De theatrale-fase zou wat traantjes kunnen laten, maar de komedianse en hartstocht brengt je naar een nieuw avontuur. Geniet, en gij zult drinken!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.