Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 11 jan 2019

On The House: Reggae!

Consciousness (LIVE) + Reggae DJ Team

open:20:30
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal

Gegarandeerd elke maand live reggaemuziek in onze Kleine Zaal! Nu volgen twee avonden elkaar snel op, want twee weken na Black Star Sound is het alweer tijd voor een nieuwe Reggae On The House avond.

Consciousness is een één van de betere reggae bands die Nederland rijk is. De charismatische leadzanger en zijn muziek weten het publiek altijd aan het dansen te krijgen met een traditionele mix van roots en reggae.

Al vanaf midden jaren ’90 staat Consciousness met zijn band op de Nederlandse podia. Een mogelijke reden voor dat ze niet heel vaak samen spelen, is dat de bandleden artiesten begeleiden zoals U-Brown, Marcia Griffiths, Kenny B en Michael Prophet. Daarbij moeten er in de vorm van South East Soundsystem ook nog speakers gebouwd worden, dus nu het wél weer zover is: haast je naar Willem Twee poppodium deze vrijdagavond voor wederom een gratis avond top live reggae!

Natuurlijk verzorgt het Reggae On The House DJ Team weer de warming up en afterparty, vanavond met Baggabiek (Boomshakalak Soundsystem)

Consciousness is een één van de betere reggae bands die Nederland rijk is. Consciousness en zijn muziek weet het publiek altijd aan het dansen te krijgen met een traditionele mix van roots en reggae.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.