Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
vr 12 apr 2019

On The House: Reggae! FijahBorn + Dutch Natty

Live reggae + DJ Team

open:20:30
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: Kleine Zaal

Reggae On The House, eens per maand op vrijdagavond in onze kleine zaal. Vanavond met twee live acts en natuurlijk het eigen DJ Team!

FijahBorn is een roots reggaeband met leden uit Curacao, Suriname en Nederland en staat bekend om hun energieke en enthousiaste vibe die overslaat op elk publiek.
Frontman Cedric Martina en bassist Timo de Kok (aka Jahmo) vonden elkaar in Tilburg en spelen samen sinds 2014. Twee jaar later ontstond de formatie waarin ze tot nu optreden.

De band heeft hun uitstekende internationale livereputatie te danken aan shows op Mundial (Tilburg), ’t Ij Festival (Amsterdam, Festival De Luie Hond (Arnhem), Totaalfestival (Bladel) en als support act voor Alpha Blondy in 2016 in de Mainstage van 013 Tilburg. In 2017 ging de band op een tour door de UK en speelde ze op het One Love Festival. Hun singles 'Think About This' en 'Giving' kwamen op de Antillen zelfs in de Top 40 en dus hebben we een ware hitsensatie vanavond in Den Bosch!

Maar er is meer... Als supportact komt Den Bosch eigen dancehall talent Dutch Natty de zaal opwarmen. Hij liet zichzelf al zien op het podium bij The Herbalist in augustus, nu met zijn eigen DJ. Check zijn YouTube kanaal voor video's. Dit is voor iedereen die lekker gaat op Alkaline, Mavado, Vybz Kartel en Aidonia de perfecte start van het weekend!

Het Reggae On The House DJ Team schuift vandaag Humble Lion Stephen en Guiding Ark selector Amadi Youth naar voren voor de fijnste plaatjes voor, tussen en na de shows. En dat met gratis entree...

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.