kassa
Poppodium
vr 12 okt

On The House: Pandae + Delusionals

Indie On The House : Pandae + Delusionals

open:20:30
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: Kleine Zaal
Gratis

Jouw indie vrijdagavond bij Willem Twee poppodium is On the House. Never pay, always play!

Pandae
Klinkt als Kate Bush, Massive Attack en Portishead

Pandae is een psych n groove band uit Utrecht & Amsterdam.
Met een eigenzinnig geluid door de veelzijdige stem van de zangeres. Soms zwoel en verleidend (zoals op Sue Seducer), maar ook regelmatig schreeuwend en dreigend. Omschreven als In your face met een industrial randje.

De nieuwste single die Pandae uitbracht, Bow Deeper, is geschreven tijdens een reis door Thailand. Bow Deeper gaat over dat moment waarop alles klopt en goed is zoals het is. Om dat te voelen, moet je vaak eerst iets loslaten. Bow Deeper is een ode aan die cirkel van struggles, twijfel en bullshit waar je doorheen moet voor dat zeldzame gevoel van ultiem geluk en know for sure. Check ‘m hier

Website
Facebook

Delusionals
Klinkt als Warpaint, Radiohead en Florence + the Machine.

Wat als krijsen begon, is van klassiek pianoles naar spelen in grunge/rock bands uiteindelijk uitgemunt in het dromerige, psychedelische elektrorock duo dat DELUSIONALS heet.

Debuutsingle Running, opgenomen bij the Super-Nova Studio in Eindhoven en uitgebracht op 1 september 2017, stond 3 weken lang in de Spotify playlist New Alternative. Daarnaast speelden ze Bevrijdingsfestival Brabant 2017 en de finale van de Rob Acda Award 2018 in de grote zaal van het Patronaat.

Debuutsingle Running:
Spotify
iTunes

Facebook
Website

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.