Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 04 apr t/m za 21 mrt 2020

GEANNULEERD On The House: Indie/Punk

Never pay, always play!

open:21:00
start:21:30
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal

Let op: On The House: Indie/Punk gaat a.s. 20 maart niet door!

pop-punk, alternative rock,

The Spvrk
Pop-punk trio The Spvrk maakt catchy nummers met sterke emotie. De sound van de band dekt een breed spectrum tussen mainstream pop en hardcore punk wat resulteert in radio-ready songs met ballen.
Na 5 jaar naam gemaakt te hebben als vijftal met het spelen van Popronde, festivals als Jera On Air en Breda Barst, kwam de band terug met de singles ‘Disconnection’ en ‘Into The Cold’. Hannah, Rinus en Roos maken bij voorbaat excuus voor de liedjes die jij komende maand in je hoofd hebt.
Deezer
Google play

Windup Space
Windup Space werd in 2012 opgericht in Oosterhout door zanger/gitarist Menno van Marle, bassist Jesse Kwaks en drummer Steven van Marle. Na de release van de goed ontvangen debuut EP The Only Thing We Have to Fear (2016) bouwde de band gestaag aan een sterke live reputatie, met optredens in onder andere Paradiso, Mezz, Bibelot, Gebouw-T en Willem Twee poppodium. Ook werd Windup Space uitgeroepen tot beste rockband van Breda en veroverde de band prijzen bij T-strijd, BandBoost en de Kleine Prijs van Nederland. In 2019 werd het zeer persoonlijke album Shelter uitgebracht, wat leidde tot shows op onder andere Misty Fields en Breda Barst. Met drie nieuwe singles op de planning voor 2020 pakt Windup Space gewoon door met songs waarop de band energieker en catchier klinkt dan ooit.
Facebook
Instagram
Windupspaceband.com

Jouw vrijdagavond bij Willem Twee poppodium is On the House. Never pay, always play!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.