Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 22 mei

On The House: Indie/Rock

Never pay, always play!

open:21:00
start:21:30
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal
Afgelast

Subterranean Street Society
Op 1 mei presenteert Subterranean Street Society hun nieuwe album ‘Twelve Steps’, een concept plaat over alcoholisme.

Zanger en songwriter Louis Puggaard- Müller maakte het als tiener en twintiger van dichtbij mee; Zijn vader gleed steeds verder af in een alcoholverslaving met als uiteindelijk gevolg korsakov en permanente opname in een kliniek. Ter verwerking besloot Louis om zelf het Alcohol Anonymous boek te bestuderen en ontwikkelde een artistieke vertaling van de stappen: voor elke stap een song. Louis, geboren in Kopenhagen, zwerfde als straatmuzikant door Europa voordat hij permanent in Amsterdam belandde voor de liefde. ‘Spoileralert’ de liefde is over, maar hij kreeg er een band voor terug!

Bij Subterranean Street Society hoor je de onvoorspelbaar, ruigen en uitdagende klanken van de straat. De nummers zweven tussen uiteenlopende genres maar vergelijkingen zijn gemaakt met bands zoals: Black Rebel Motorcycle Club, Radiohead, Bob Dylan en Paolo Nutini. Ook zijn de bekend van Noorwegsedrama serie Ragnarok waarin aflevering wordt afgesloten met ‘Only Your Sins Know’.
Deezer
Youtube
Google play
Spotify

Youri Lentjes
is bekend van het televisieprogramma de beste Singer songwriter van Nederland en heeft sindsdien twee platen uitgebracht waar hij in het binnen en buitenland mee heeft getourd. Ook is hij gitarist van de band Taxikat.
Op dit moment doet Youri een Nederlandse tour langs GGZ klinieken en komen er dit jaar 2 nieuwe platen uit.
Deezer
Youtube
Google play
Spotify

Jouw vrijdagavond bij Willem Twee poppodium is On the House. Never pay, always play!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.