Verhuurhuur bij ons een ruimte
wo 20 jan t/m za 16 mei 2020

On The House: Heavy!

Desert Storm (UK) + The Grand Mal (UK) + Alternator

open:20:30
start:21:00
genre:heavy, metal, rock,
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal

On The House: Heavy! Desert Storm (UK) + The Grand Mal (UK) + Alternator

Gratis Entree, Doors open at 20:30

Desert Storm (UK)
Internationaal bezoek vanavond bij On The House: Heavy! Desert Storm uit Oxford is 1 van de meest verpletterende stoner bands ter wereld. Vanavond doen ze tijdens hun Omens Summer Tour Den Bosch aan. De tour staat in het teken van hun nieuwste album “Omens”, alweer album nummer 6 van deze hardwerkende Engelse band, die al sinds 2007 als een ware Desert Storm elke zaal omver blaast.
Desert Storm deelde eerder het podium met bands als Komatsu, Orange Goblin, Red Fang, Weedeater, Crowbar, Karma To Burn, Mondo Generator en The Atomic Bitchwax. Ook spelen ze dit jaar op Desertfest Londen met onder andere Brant Bjork, Graveyard, Witchcraft, Blues Pills en Corrosion of Conformity.
Hoe Desert Storm klinkt?... Alsof Orange Goblin met Clutch in een blender is gegooid. Een beukende doch groovende monstertruck die over je heen walst, dat is Desert Storm in een notendop!

The Grand Mal (UK)
Grand by name...Grand by nature. The Grand Mal, eveneens uit Oxford, tapt uit het heavy (hard-)rock vat waar ook bands als Led Zeppelin, Monster Magnet en Black Sabbath van dronken. Sexy grooves in combinatie met duistere rock die samensmelten tot een bal van kosmische sludge, met hooks, melodieën en riffs die je kippenvel bezorgen en nog dagenlang in je hoofd rond blijven spoken. De band bestaat uit leden van Desert Storm en Mother Corona. Dit is pas een virus om onder de leden te krijgen!

Alternator
Afgelopen jaar liet Alternator een verpletterende indruk achter, toen de band opende op de mainstage tijdens de allerlaatste editie van Duketown Rebel Festival. Hoog tijd om dit nogmaals over te doen vanavond in de kleine zaal bij On The House: Heavy!
Alternator uit Den Bosch maakt vette stoner/desert rock met een flinke scheut 70’s rock en grunge. Hun eerste ep First Rain is te beluisteren op Spotify en op 3 april komt er ook nog eens een nieuwe single uit van 1 van de meest belovende bands uit onze regio.

Kortom, vanavond wordt je wederom voor nop uit je sokken geblazen bij On The House: Heavy!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.