Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
ma 20 jan t/m za 30 nov 2019

On The House: Heavy!

ONEGODLESS + Veil Of Delusions

open:21:00
start:21:30
genre:Metal
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal

On The House: Heavy! ONEGODLESS + Veil Of Delusions

Entree: GRATIS!

ONEGODLESS
Liefhebbers van bands als Pantera en Black Label Society kunnen vanavond hun hart ophalen, want ONE GODLESS heeft uit hetzelfde HEAVY GROOVE vat getapt. Pompende bassen, massieve gitaar riffs, donderende drums en brute vocalen, ONE GODLESS vinkt ze allemaal aan met een stijl die omschreven kan worden als HEAVYSTONERBLUESGROOVEROCKSLUDGEMETAL.
De band, met ex-leden van o.a. Textures en Cynic in de gelederen, deelde eerder al het podium met Twelve Foot Ninja, God Dethroned, Fleshgod Apocalypse, Karma To Burn en vele anderen.
Vanavond delen ze het podium met Veil Of Delusions en gaat het dak er ongetwijfeld af bij On The House: Heavy!

Veil Of Delusions
Met Joey Metalaet als nieuwe bassist, is het Brabantse Veil Of Delusions er helemaal klaar voor om de Willem Twee plat te spelen. De muziek kan worden omschreven als een kruising tussen symphonic metal en melodic death metal, kortom melodic metal vol passie. frontvrouw Zoë Tilly wisseld cleane vocalen moeiteloos af met diepe grunts terwijl gitaristen Xander en Simon ondertussen een tapijt weven van dikke riffs en dat alles wordt bij elkaar gehouden door drummer Rob en bassist Joey.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.