Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 25 jan 2019

On The House: Gorefunest Gorefest-Tribute + Meer

open:20:30
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal

ON THE HOUSE

GOREFUNEST (GOREFEST tribute)

Facebook

25 YEARS EINDHOVEN INSANITY!!

We nemen jullie terug naar Dynamo Open Air in Eindhoven 1993, op deze warme dag staan 70 duizend mensen te kijken naar het hoofdpodium. Daar staat Nederlandse trots, specifieker Zeeuwse trots, ‘GOREFEST’ het podium af te breken. Een show die werd opgenomen en op plaat uitgebracht. Tegenwoordig gezien als een echte cultplaat in de Death Metal scene genaamd; “Eindhoven Insanity”.

Nu 25 jaar later in 2018 is ‘GOREFEST’ niet meer, maar een groepje studenten van de METAL FACTORY in Eindhoven wilt dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en de “Eindhoven Insanity” naar steden in Europa brengen om mensen nog een keer deze set live te laten beleven. ‘GOREFUNEST’ bestaande uit Fons van Dijk, Remus Stingaciu, Remco Schouten, Robert de Gast en Jitse Zonneveld zal het publiek mee terug nemen naar 1993 en een energieke show geven met daaronder de geweldige muziek van ‘GOREFEST’. Vet detail is dat de leden van ‘GOREFUNEST’ gitaarles hebben gehad van Boudewijn Bonebakker, juist, de gitarist van het origineel. Hard zal het zeker gaan en vet zal het zeker worden!

Largemetal

Facebook

De Grote Zaal wordt deze avond geopend door de talenten van Largemetal! Deze band heeft inmiddels hebben al veel Shows gespeeld met bands zoals Present Danger, Persistense, The Invict en The Covernant en ze spelen een dosis heerlijke metal- en hard rocksongs , waardoor je nekspieren geen rust krijgen!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.