Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 19 sep t/m za 11 apr 2020

On The House: Garage/Noise

Lukewarm ocean + Donkey Kung Fu

open:21:00
start:21:30
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal

Lukewarm Ocean

Den Haag gebaseerde muzikale bende bestaande uit vier maten die het schip onder de Lukewarm Ocean-vlag dienen en op koers houden.Twee broers, een omarmde broer en een buurman.Hun schip vaart op de manische aard van hun live optreden, waardoor ze in hun eigen 'Gapunk o'Rage Renewal'-beweging terechtkomen. Het album ‘Please Discontinue’ uitgebracht in 2020.
Niet opgeknipt in singles, maar het verhaal aan de hand van 10 video’s gemaakt door 10 artiesten. 2 weken hadden deze kunstenaars de tijd met als hoofdvraag een beeldvertaling te maken van een eerste interpretatie van een aangewezen nummer. Je kunt ze beluisteren en bekijken in de voorgestelde volgorde, of dit zelf bepalen.
Website

Donkey Kung Fu

De Amsterdamse band maakt alternatieve rock met kleine noise-, rave- en punk-uitstapjes. Gewapend met een hele rits samplers, loopers en andere effectpedalen, gaat het live alle kanten op. Soms klinkt het als een op hol geslagen Atari computer met stuiterende electronica, soms als een kermisattractie met (on)logische QOTSA-achtige tempowisselingen, en soms als Frank Zappa die popsongs speelt. Donkey Kung Fu speelde eerder op festivals als Incubate, Grasnapolsky en Popronde.Incubate: “Beware, these boys don’t hate fuzz pedals” 3voor12 Leiden: “Geniaal, en mijn hoogtepunt van deze Popronde” Grasnapolsky: “Franz Ferdinand op speed”

Facebook
Instagram
Spotify

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.