Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
vr 30 nov 2018

On The House

Reggae On The House: Steel and Stone (LIVE) + DJ support

open:20:30
start:21:00
genre:roots-reggae
locatie: poppodium
zaal: Kleine Zaal

Zoals beloofd elke maand Reggae On The House in de kleine zaal van Willem Twee Poppodium in Den Bosch! Het was een prachtige opening van het seizoen met The Herbalist en op de valreep ook in november een top-act.

Steel and Stone is de nieuwe roots-reggae sensatie uit Rotterdam onder de leiding van leadzanger Brantley MacDonald (Paramaribo). Hun muziek is nieuw en verfrissend met een spirituele ondertoon. Ze kenmerken zich met verassend diepe bass partijen en alternatieve melodielijnen.
De band is een samenwerking tussen songwriter Brantley en Mass Production Studio. De band die aan de opnamestudio verbonden is zorgt voor de instrumentale beatproductie en mixen ook het eindproduct. Er komt dan ook een album aan en met Crystal Skies gaven ze een teaser van wat we kunnen verwachten. Nederland en waarschijnlijk de rest van Europa ligt aan hun voeten. Den Bosch mag ze als één van de eerste ontvangen en ze zijn meer dan welkom!

Het Reggae On The House DJ Team bestaat uit DJs en selectors die je al lang kent van de Bossche reggae-feestjes. Van de dansvloer, maar natuurlijk ook van achter de platenspelers. Voor deze tweede editie met Steel and Stone live on stage vaardigt het team DJ Riddim af om het mooie feestje van de vorige avond door te zetten. Irie!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.